Hallott már az OH kártya használatáról? Ha egészségi állapotunk kerül szóba, akkor nem csak a testi panaszokra érdemes hangsúlyt helyezni, hanem a pszichés tünetekre is. Sokan vannak, akik ugyan látszólag egészségesen élik mindennapjaikat, de a lelki terhek és a pszichés problémák komolyan rányomják bélyegüket életminőségükre. Népszerű könyvek, a szakirodalom és orvosok szólnak arról, hogy miként lehetséges a lelki egyensúly helyreállítása, ám míg a sport, vagy az egészséges étkezés valakinél beválik, addig másoknál ezek teljesen eredménytelennek bizonyulnak.

Az OH-módszer egy egészen újfajta lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének jobban kommunikálni, megerősíteni önértékelésüket, vagy feldolgoznák félelmeiket. A technika alkalmazása során a tudatalattiban rejlő problémák felfedezhetőek és azok feldolgozhatóak, méghozzá egy speciális módszerrel. Ezen az oldalon elolvashatja, hogy hogyan működik ez a különös terápia módszer: http://reikireka.hu/oh-kartya-terapia/cikk/79/

Életminőségünk nagymértékben múlik azon, hogy mennyire vagyunk jóban saját magunkkal. Nem csak gyermekkori tapasztalataink, hanem akár az előző életekben megéltek is hatással lehetnek arra, hogy milyen állapotban van lelkünk a jelen pillanatban. A bennünket körülvevő emberek, a mindennapi megtapasztalások, a stressz faktorok mind befolyásolják személyiségünk alakulását. Sajnos sokan szenvednek önbizalomhiánytól, nem tudnak kiállni önmagukért, és ez nap mint nap rányomja bélyegét a társas kapcsolatokra, a karrier alakulására és az önmegvalósításra.

A kommunikáció javítható, az önbizalom fejleszthető, de fontos, hogy ehhez sikerüljön megtalálni az ideális technikát és szakembert. A lelki elmélyülés és a problémák gyökereinek feltárása kiemelt jelentőséggel bírnak mindebben. Magunktól talán nem vágnánk bele a folyamatba, hiszen magában hordozza az esélyét a fájdalomnak. Az önmegismerés és a múltban megéltek elengedése nem mindig könnyű folyamat, éppen ezért hozzáértő segítségre van mindehhez szükség.

Ne feledje, csak elkezdeni nehéz, és ha már profi kezei között van, akkor jó eséllyel sikerülhet feloldani a gátlásokat, javítani a kommunikációs képességet. Mindennek hatására eredményesebben élheti meg mindennapjait, olyan emberekkel veheti körül magát, akik igazán közel állnak Önhöz, és ami a legfontosabb, magabiztosságot építhet, ami jelentős hatással van az életminőség alakulására.

Post Navigation