Talán nem is gondolná, hogy a fogak díszítése egyáltalán nem mai találmány. Nevezhetnénk akár ókori divatnak is, hiszen már a maja nép is díszítette a fogait különböző ékszerekkel. Elsősorban a nők voltak azok, akik ezzel a módszerrel hódították a férfiakat, és bevált! Próbálja ki a Hedent Mosolyközpont segítségével!

A nők már az ősi kultúrákban is különböző trükköket vetettek be a hódítás érdekében. A szerelmi bájitalok készítése, a talizmánok viselése, és az afrodiziákumok alkalmazása mellett a mosolyt tartották a leginkább beváló technikának. Ezért mosolyuk különlegessé tételéhez már az ókori egyiptomiak is drágaköveket tetettek fel fogaikra. A fogdíszítés pedig hatásosabb csábító eszköz volt, mint bármilyen mágia.

Igaz, akkor még rendkívül fájdalmas eljárással oldották meg ezt, kifúrták, vagy éppen lereszelték a fogakat. Ma azonban ettől már nem kell félni! A mai modern technikáknak és a Hedent profi fogorvosainak köszönhetően a fogdíszítési beavatkozások nem fájdalmasak és nem is veszélyesek, nem roncsolják a fogakat.

Akkor sincs gond, ha megunja a fogéket: bármikor, következmények nélkül leszedhető az elavult motívum, hiszen ragasztással kerülnek a fogfelszínre, így az eltávolításkor nem károsítja a fogat. A fogékszerek készülhetnek akár aranyból, ezüstből vagy éppen más drágakövekből, és a motívumoknak is csak az Ön képzelete szabhat határt!

A Hedent Mosolyközpontban fájdalommentesen, gyorsan és egyszerűen ékesítheti mosolyát elérhető áron! Engedjen a csábításnak, és fogja meg különleges mosolyával a nagy „Ő”-t!

Post Navigation